Moestuintjes 2016

WP_20160328_14_22_48_Pro WP_20160328_14_31_51_Pro
Net als vorig jaar zijn bij AH weer moestuintjes. Net als vorig jaar doe ik daar geen boodschappen. Vorig jaar kreeg Evaline ze allemaal op school van klasgenoten en de juf. Dit jaar niet meer. Het is niet meer “hip”  om hier mee bezig te zijn. Maar hier thuis weten we wel beter!!! Dus hebben we zaadjes gekocht. Verschillende soorten sla, tomaten, basilicum en zonnebloemen. Alles een eigen bakje, voorbereid wanneer ze over gezet moeten worden. Wij zijn klaar voor een nieuwe periode moestuinieren!
Vorig jaar hebben we van kersen pitten bewaard. Deze moesten eerst een poosje in rivierzand in de vriezer. Die hebben we uit de vriezer gehaald en staan nu op het warme plekje in de vensterbank, spannend of we hier iets van kunnen maken.