Allerlei

Phototastic-20-3-2016_d9330a70-5ea2-4279-98ea-a895eb53f42b WP_20160326_13_59_19_Pro
Vorige week zondagmiddag was het zover, een lange middag samen met mijn 3 vriendinnetjes. Afgelopen jaren zagen we elkaar elke maand een avond, maar door omstandigheden kan dat even niet. Voor deze keer hebben we een stevige wandeling gemaakt en daarna genoten van een high tea. Een fantastische middag werd het. De volgende datum die we samen kunnen is in juni,  ik kijk er nu al naar uit!
De examenweek van Tim heeft hij opnieuw goed doorstaan. Het ging allemaal redelijk soepel en wat was het fijn dat hij even niet hoefde te werken. Wel ging hij gewoon mountainbiken. Vrijdag en zaterdag ging hij wel weer werken, veel aan de kassa, wat hij best leuk vindt!
Evaline had een rommelig rooster, na haar proefwerkweek van vorige week, maar genoot wel extra van de vrije tijd! Ging heerlijk “chillen” bij een klasgenootje en kwam enthousiast thuis. Bij scouting maakte zij een mooie paastak en het zwemmen ging een keer niet door. Dat kwam dan wel weer goed uit omdat Kees zijn verjaardag zaterdagmiddag vierde. Zij maakte overheerlijke anijs cupcakes en karamel cupcakes.
Even geen inspiratie voor de foto opdracht van deze week: licht en donker. Was druk met alle spannende dingen van solliciteren, workshop, de verjaardag van Kees.
Tussendoor schommelt het een beetje met mijn benauwdheid. Ik heb echt last van de hooikoorts, daar wel benauwd van, maar toch lukken dingen die ik wil wel. Medicatie op hoogste niveau en daar red ik het redelijk mee.
Het luik van Pepsie reageerde deze week ineens helemaal niet meer op haar chip. De leenchip van de dierenarts hebben we nu op een bandje geplakt om haar nek. Die werkt wel. Dus ga ik toch terug naar de dierenarts om een nieuwe chip. De rust bij haar is helemaal terug nu het luik  goed reageert en dat is fijn voor ons allemaal!