Pepsie

pepsie-1 pepsie-2 pepsie-3
pepsie-6 pepsie-5 pepsie-4
pepsie-7
Woensdag is het 12 weken geleden dat Dicky vertrokken is. Tot nu toe hebben we nog niks van hem vernomen.
Hoog tijd om onze dierenliefde in te zetten voor deze voormalige zwerfster. Ze komt uit het dierenasiel Tilburg.
We reden vanmiddag met zijn viertjes hier naar toe. Er waren verschillende ruimtes waarin kittens en ook oudere katten zitten. Op dit moment zijn daar zo’n 100 beesten. Een van de vrijwilligers nam ons mee en hoorde ons verhaal. Na wat verschillende plekken kwamen we aan bij Pepsie. Zij stal heel erg snel ons hart. In het asiel is ze echt een poes die aangehaald wil worden. Ook kan ze goed haar eigen gangetje gaan. Het lijkt een goede match. Eerst dachten we nog aan een kitten, maar toen we Pepsie zagen wisten we dat het ook goed is zo. Pepsie is ongeveer 1,5 jaar. In de papieren staat de datum van 1-1-2012.
Binnen 5 dagen ga ik met haar naar de dierenarts van het asiel en krijgt ze nog een algehele check-up. Dit is gratis voor ons en zo krijgen wij de zekerheid over haar gezondheid.
Ze is al gesteriliseerd en heeft verder alle inentingen gehad die nodig zijn. Ook is zij gechipt, ontwormd en zonder vlooien.
Vanmiddag was ze veel aan het mauwen en vragen om aandacht. Ze speelt al heerlijk met een stukje wol of met het laserlichtje van Tim. Er is weer leven in huis. Toen ik rustig zat, was ze lekker even zelf op schoot gekropen bij mij: heeeeeerlijk… wat heb ik dit gemist.