Jaaroverzicht 2012

Dit jaar waren veel hoogtepunten. We hadden een fijn, gezellig en vrolijk jaar.
We vierden carnaval. Kees en ik bezochten Kees van Kooten. Met zijn viertjes hebben we hard gewerkt om de tuin mooi te maken. Het Parkfeest en de Imkerijdag waren leuk. In de grote vakantie gingen we dagjes uit en hadden veel plezier. Het straatfeest was fantastisch en voor Sint het uitstapje naar Technopolis was voor herhaling vatbaar.
Samen met opa en oma gingen we schaatsen, waren we bij de carnavalsoptocht, zagen we de weidegang, vierden we kerst en gingen we naar Disneyland.
Kees was klaar met werken in ’s Hertogenbosch en daarna nog in Wateringen. Gaat snel aan het werk in Zwijndrecht.
Tim ging op schoolkamp (eerst 50 km fietsen), had de afscheidsmusical en ging door haar het voortgezet onderwijs: een hele verandering voor hem en ons.
Evaline deed de eerste wedstrijden bij turnen, was lekker sportief en had een rustig en fijn jaar.
Ikzelf deed de 2e helft van het jaar iets rustiger aan en dat ging een stuk beter. Was bezig met verkeer als VVN verkeersouder, hielp veel op school, probeerde creatieve dingen weer op te pakken, ging weer zwemmen en wat regelmatiger sporten.
Voor de foto’s heb ik gekozen voor alle sportieve momenten: basketbal, schaatsen, skaten, de hike, een fietstocht, dansen, turnen, tennis, bowlen, wandelen, een stadswandeling, klimmen, fietsen, sportdag en freerunnen.
groep-1a surae-1 skaten
hike klaar-1 hoofdschouders
balk DSC09964 evaline
06 tim-3 kwikbal (2)
dreamteam springen dezekantop