Categorie archief: muziek 2016

Muziek 2016


De laatste alweer in een prachtige rij van bijzondere muziek.
We luisteren samen veel de top 2000. Rustig door de muzieklijst heen gekeken welk nummer mij hierin zo aanspreekt. Het zijn er zoveel. Kijk ik naar het overzicht wat Spotify maakte van mijn jaar, kom ik toch uit op Claudia de Brei. Ik heb heel veel naar haar prachtige muziek geluisterd. Dit nummer staat op 1 op mijn lijst en op 8 in de top 2000. Een mooier nummer om dit jaar mee af te sluiten kan ik niet verzinnen! Mag ik dan bij jou?

Muziek 2016


Steeds dook hij op, de afgelopen weken. Op de radio, televisie, zomaar uit het niets. Zo een waarvan je zegt: het valt op. Dus echt een plek op deze lijst verdient! DIggy Dex. Geweldige muziek, bijzondere teksten vaak heel herkenbaar. Ik koos voor: morgen komt het goed.

Muziek 2016


Wat geweldig leuk: bij de foto opdrachten van deze week werd ook een muzieklijst gemaakt. Bij de opdracht van een foto dachten mensen aan een bepaald liedje. Dat wordt dan weer samen gevoegd in een afspeellijst in Spotify. Zo gaaf!
Deze week kwam zomaar op eens daardoor dit liedje voorbij: om lekker vrolijk van te worden.
You spin me round van Dead or Alive.

Muziek 2016


Met een prachtig lied werd de avond in de Bussel gisteren afgesloten. Deze zanger voor de 3e keer in mijn muzieklijst. Laat alles wat ademt in vrede bestaan, Rob de Nijs

Muziek 2016


Een liedje wat ik echt een aantal keer te horen kreeg deze week. Een uitvoering gedaan door verschillende artiesten, maar natuurlijk kies ik hier voor het origineel. André Hazes met: geef me nu je angst. Het paste zo goed bij deze week.

Muziek 2016


Michael Jackson. Een geweldig artiest. Veel naar zijn muziek geluisterd. Deze week voelde een beetje zo: je kunt het wel als je het wilt! Beat it. Hier vond ik een geweldige versie met Lego poppetjes!