Categorie archief: valentijn

Valentijnsdag 2017


We vierden met zijn viertjes Valentijn. Natuurlijk ben ik reuze blij dat ik samen met mijn geweldig gezin elke dag liefde mag geven en ontvangen. Deze keer koos ik voor een cadeautje wat we later gaan doen: een dagje met zijn viertjes uit. We gaan naar een museum en daarna ergens wat eten, op een nader te bepalen tijdstip: zo’n zin in: Leuk!!!
Tim wist mij enorm te ontroeren en verrassen: een mooi boeket nam hij voor ons mee vanuit zijn werk.

Valentijnsdag 2016

Phototastic-14-2-2016_488370e4-b5c2-4fbd-b260-5d62236d8921
Wat is het heerlijk om iedere dag weer zulke lieve fijne mensen om mij heen te hebben en van hen te mogen houden met heel mijn hart. Toch deze dag weer even gebruikt om hen eens extra te verwennen met iets lekkers. De week ervoor werd ik spontaan door Tim al verwend met ene plak lekkere witte chocolade die hij van zijn werk mee nam. Evaline maakte voor mij zelf een prachtig vriendenarmbandje. Wat ben ik dankbaar voor zulke lieve mensen.

Valentijn

WP_20150214_004 WP_20150214_008
Alle dagen is het feest want ik mag voor 3 van de allerliefste en leukste mensen zorgen. Vandaag een lief cadeautje met zelf gemaakt kaartje. Evaline maakte een heerlijke bosvruchtentaart. #valentijnsdag #ikhouookvanjulliehoor!

Valentijnsdag

bestek hartje tafel
sjawl
Na een dag vol drukte was er vanavond heerlijk een mooi moment samen met elkaar.
Met zijn viertjes Valentijn vieren: lekker eten, cadeautje en vooral genieten van elkaar. Een hartje van snoephartjes en voor het bestek en de servet maakte ik iets van vilt. In het cadeautje voor ons allemaal een Kaaiendonkse carnaval sjaal. Zo blij met ons gezin, xxx
En dan nu op naar het carnaval, wij zijn er klaar voor!

Hartjes-dag

valentijn

Vandaag vierden we met elkaar Valentijnsdag.
De kinderen wilden zo graag het huis versieren. Tim maakte van lego een hartjes-auto. Hij maakte nog meer hartjes en onze letters in het valentijn-rood.
Evaline strooide vlijtig met pailletjes en rozeblaadjes. Ze blies haar wangen bol op de ballonnen met hartjes erop en kleurde mooie kleurplaten.
Kees wist mij enorm te verrassen met een prachtige ketting.
Voor hem had ik beeldjes gekocht van Joe Bar op de motorfiets.
Voor Evaline had ik een stevig Stabilo potlood uitgezocht.
Kees kocht voor Tim een bouwdoos.
In de ochtend heb ik met de kinderen gezwommen, in de middag kwamen Raymond, Mirjam en Isa op visite. Wat was dat eindeloos heerlijk… even helemaal bijgepraat met hen en de kids waren samen lekker aan het spelen.

Valentijnsdag

hartjes.JPGIn alle vroegte werd ik verrast met een heel lief kadootje van een heel dierbaar iemand. In de avond hebben Tim, Evaline en ik een heel lieve man verrast met kadootjes gemaakt met liefde. Want toen we het er gisteren over hadden wisten zij het zeker: papa en mama zijn nog echt wel heel erg verliefd op elkaar. En ze wisten ook zeker dat zij daar heel blij mee zijn.