Categorie archief: GPS routes

Home Instead

wp_20160920_14_53_13_pro wp_20160920_17_51_16_pro
Tjonge, een week waarin extra werken bijna gewoon lijkt te gaan worden, ik werkte ruim 8 uur meer. Toch is het goed dat september nog een week te gaan heeft. In oktober terug naar 17 uur per week werken, verdeeld in 5 dagdelen, dat lijkt me eindeloos fijn!
Ik maakte alweer heel veel leuke dingen mee. Naast alle mooie en bijzondere momenten die iedere keer het werk zo prachtig maken deden we veel actieve dingen met dit heerlijke weer.
Met een van de dames ging ik naar het tuincentrum, we kochten prachtige violen die natuurlijk gelijk in de bakken gezet werden.
Samen met een fantastische dame reed ik een tocht op de fiets door de stad. Thuis zei ik: ik heb wel twee uur gefietst en ze geloofden het niet, tot Kees op de kaart de route na ging maken… hier het resultaat. Even 18,5 kilometer! Bij hen in de schuur staat onze vouwfiets. Deze werd bij ons niet meer gebruikt, dus kan ik er nu mooi op! Hij fietst heerlijk,
De foto van de hoek van de straat is genomen toen ik helemaal vast stond. Ik heb over 300 meter straat die dag een half uur gedaan, zucht. Werkzaamheden op mijn normale route gecombineerd met een wielerronde in de binnenstad waar alles afgesloten was.

Download

 

 

De fietstocht

Download
De fietsroute die we hebben gereden met Frans en Nel op moederdag.

Wandelen

Met een heerlijke zon op onze snoet, fijne verhalen aan elkaar… een heerlijke wandeling!

Download

Feest

WP_20141019_006 WP_20141019_007 WP_20141019_008
WP_20141019_009 WP_20141019_011
Tussen de verjaardagen van Tim en Evaline in pakken we altijd een zondag om hun beider verjaardag te vieren voor familie, vrienden en buren. We kozen voor dit weekend.
In de middag begonnen we met een heerlijke lunch, gisteren bakte ik kaneelbroodjes en Italiaans brood. Er was nog suikerbrood en bolletjes. We hadden als altijd meer dan genoeg beleg van kaas, vlees, vis en salade. Voor bij de koffie bakte Evaline onze favoriete stroopwafelcupcakes.
Wegens afwezigheid van verschillende mensen met verschillende redenen was het clubje klein en besloten we een heerlijke boswandeling met elkaar te maken. Dat bleek een schot in de roos. De kleintjes konden hun energie kwijt, de groten wandelden al kletsend met elkaar en de hond dartelde om ons heen. Wat kwamen we veel mooie paddenstoelen tegen, dat moest wel even op de foto hoor! En ja, het was zo mooi en heel warm dat we vooral veel buiten in de tuin hebben gezeten. Kortom een waar feest.

Download

Wandelen

DSC_0002 DSC_0035 DSC_0055
DSC_0059 DSC_0065 DSC_0071a
Eindelijk de echte vooruitgang. Gelukkig voel ik de energie weer stukje bij beetje terug komen.
De antibiotica deed zijn werk. Nu tijd om aan te sterken. De koorts verdwenen en ook de pijn in mijn holtes is weer een heel stuk minder erg.
Vandaag samen met de drie liefste mensen doorgebracht.
We deden spelletjes, aten een heerlijke zondagsmaaltijd van kip, krieltjes en boontjes.
En ik kreeg alvast een cadeau voor dinsdag: dan zijn we 21 jaar getrouwd.
Een GPS apparaatje waarmee ik niet meer hoef te verdwalen in het bos, routes thuis kan voorbereiden en ook nog aan jullie kan laten zien waar we allemaal geweest zijn.
Kees maakte in het bos alweer prachtige foto’s, lekker oefenen en spelen met zijn camera.

Download