Categorie archief: happiness 2014

Onderweg naar kerst

WP_20141216_011 [1024x768]
Foto opdracht voor deze week: onderweg naar kerst! Deze stuurde ik in.
In de tuin voor en achter allemaal lichtjes. Binnen nog meer lichtjes en een gezellige boom. Kerstkaartjes zelf gemaakt en verstuurd. Het nieuwe recept voor het voorgerecht geproeft (en goed gekeurd!). Verlanglijstjes voor onder de boom zijn gemaakt. Pakketjes geregeld om weg te geven. Administratie en huishouden bij gewerkt. Naar de kapper geweest en tot slot: zorgen voor mooie kleding!

Ct scanVanmorgen was het zover, tijd voor de ct scan. Braaf bleef ik stil liggen en een paar minuten later was het al klaar. Rustig wachten op de uitslag met pufjes en pillen die ik al eerder had. Op naar 6 januari. De verse munt geruild voor deze, echt lekker!

OooohOoooh wauw. Daar sta je dan. Bij de kassa van de super waar ik 2x in de week trouw alle boodschappen haal. Nu en dan mogen ze bloemen weggeven en vandaag was het zomaar voor mij. Huppelend liep ik richting de auto, zoooo gaaf, zo leuk!!!

Phew

blij
Het zit er op. De stootkuur van 10 dagen is volbracht. Een zware misse is het geweest. Gisteren in de loop van de dag voelde ik me een beetje opknappen en vandaag was ik weer gewoon mezelf de oude. Nog altijd hoesten en last van slijm, maar geen last meer van bijwerkingen. Sporten ging soepel, eten deed gewoon in mijn lijf. Heel blij!!!
Een rustige pyamadag met elkaar, vooral lekker niets hoeven doen: een fijne dag.

GezelligEen gezellig avondje bij scouting. Er werd sint-kerst-nieuwjaar gevierd. Trots op haar keuze voor de bijzondere cadeautjes die zij had uitgezocht. Het spel was leuk en ze kwam thuis met een dekentje en badschuim.