Categorie archief: vaderdag

Vaderdag 2017


Natuurlijk zochten we weer naar kleine originele cadeautjes. Maar het t-shirt mocht niet ontbreken. Samen gingen ze aan de slag en maakten er weer een waar kunstwerk van.
Het blijft leuk om te doen, een heerlijke pyama voor Kees!
Dit jaar werd ik vriendelijk verzocht om naast het leveren van alle materialen, mij er maar beter niet mee te bemoeien, grin!
Samen ontbijten voor Tim naar zijn werk ging en strakjes gezellig wat lekkers eten.
Een rustige dag in de aanloop voor de nieuwe week.

Vaderdag 2016

WP_20160615_20_37_52_Pro WP_20160619_18_31_07_Pro
Eerst samen naar de stad om nieuwe verf te kopen.
Dan tijd vinden binnen het zo verschillende rooster van beide kids en mijn werk, maar ook dat lukte.
Alweer een nieuwe uitstraling, een nieuwe look. Het werd opnieuw een kunstwerk.
Samen dik plezier tijdens het maken en Kees heeft weer een fijn nachtshirt voor het komende jaar. Alweer voor de 15e keer gemaakt.
Natuurlijk waren we nog even bij Frans en Nel om daar vaderdag te vieren. Een fijne dag was het zo.

Vaderdag 2015

11535898_1040409829303706_866754449102775716_n
Een ontbijt op bed, een paar kleine zelf uitgekozen cadeautjes… maar natuurlijk mag het t-shirt niet ontbreken. Voor de 14e keer alweer! Elk jaar net weer een beetje anders. Kees gebruikt het shirt om lekker in te slapen.

Vaderdag 2014

vader vader (2) dad
bbq cadeau uil
Zo dankbaar dat wij met elkaar vaderdag kunnen vieren.
Kees werd vroeg wakker gemaakt voor de leuke cadeautjes: een fles jenever, een haakse slijper, bloemen, een lichtje voor de tuin en een bbq.
Met als klapper natuurlijk uit traditie geboren het (nacht)t-shirt.
Dit jaar weer mooier dan de afgelopen jaren. Evaline maakte van loom-stiekjes een stropdas en Tim maakte een “super dad” op de achterkant.
Zo gaaf en trots op mijn grote kinderen!!!
Een nieuwe bbq? Ja, de oude was zo kapot dat repareren ongeveer zoveel ging kosten als deze nieuwe.
Daarna reden we naar Kees zijn ouders om daar vaderdag te vieren, ook zijn broer met gezin was er bij. Een heerlijke lunch en veel gezelligheid. Wat fijn om op zulke dagen bij elkaar te zijn.

Vaderdag 2013

shirt vader
Voor de 13e keer maakten de kinderen zo een leuk shirt voor papa. Met textielverf zodat het mooi blijft in de was. Nog meer leuke, lekkere, spannende en handige cadeautjes hadden we verzonnen. Een dagje voor onszelf binnen alle chaos en drukte om ons heen, dat wilde Kees graag en kreeg hij!

Vaderdag 2012

 
Een ontbijt op bed met een kopje koffie, Kees was daarna goed genoeg wakker voor alle leuke en lieve kadootjes.
De trouwe volgers van m’n blog weten het vast al: een t-shirt met de handen van de kinderen erop.
Het is voor Kees een nachtgewaad wat hij nu voor de 11e keer op een rij krijgt van de kinderen.
Dit jaar creatief met kleurtjes op hun handen, hadden de kids weer enorm schik bij het maken ervan.
Frans en Nel waren er de hele dag. We zaten in de tuin en genoten van zon, gezelligheid en lekkers.
Kees maakte een heerlijke goulash met gebakken aardappeltjes en groenten.
Ruim op tijd, na een heerlijke dag, gingen opa en oma weer terug naar huis voor de voetbal.

Vaderdag 2011


In 2002 maakten we samen met Jake en Nicole het eerste papa-t-shirt. Wat hadden Nicole en ik plezier met de voorbereidingen! Bij ons werd het een traditie: ieder jaar weer maakten Tim, Evaline en ik een nieuwe. Een aantal keer deden we het dan weer met iemand anders erbij. Ieder jaar ziet hij er net weer een beetje anders uit. Deze 10e keer was Kees er alweer reuze blij mee!!!
De knutsel van Evaline op school en de kleine kadootjes van onszelf erbij maakten dat het alweer feest is hier in huis 🙂

Vaderdag

vader
Met een beschuit aardbeitjes en een lekkere kom koffie maakten we Kees wakker. Verwenden hem met kadootjes voor het nieuwe huis en natuurlijk ontbrak het t-shirt niet. Ieder jaar opnieuw wordt hij gemaakt en alweer was het zo leuk om het te maken. Dit jaar met neon-kleurtjes: lekker vrolijk!

Vaderdag 2009

tim evaline pyama
Allereerst mocht papa lekker lang uitslapen. Daarna werd hij verwend met een prachtige deurhanger van Tim en een boekenlegger van Evaline. Natuurlijk ontbijt op bed en een klein kadootje. Zoals ieder jaar hebben we weer een nieuwe pyama gemaakt. Na een middagje rommelen in en om huis kwamen Frans en Nel eten.

Vaderdag 2007

maken1.JPGmaken2.JPGmaken3.JPG
tshirtvoor.JPGtshirtachter.JPG
Vandaag ging vroeg de wekker en maakte ik de kinderen wakker. Zij waren supersnel wakker want nu mochten ze eindelijk alle mooie knutsels en kadoos aan papa geven. Vrijdagmiddag hebben we met de 4 mama’s en 8 kinderen hét vaderdag t-shirt gemaakt. Reken maar dat we daar ontzettend veel plezier in gehad hebben om dat te maken. Alweer voor het vijfde jaar dat Tim, Evaline en ik dit gedaan hebben. Kees was er reuze blij mee. Hij kreeg ook nog een paar leuke kadootjes en natuurlijk de wensjes van school.