Categorie archief: flexurance

Efteling

  
  
De werkgever van Kees, het detacheringsbureau Flexurance bestaat dit jaar alweer 10 jaar.
Elk jaar met kerst neemt Kees mij mee naar het kerstdiner. In de zomer bij de bbq gaat Kees altijd alleen.
Dit jaar voor de 9e (!) keer gingen we op pad. Nu eens een keertje niet zo lang reizen: naar de Efteling!
Frans en Nel waren gekomen om op de kinderen te passen. Tim kookte het eten voor hun viertjes en na een gezellig avondje met skipbo lagen ze allemaal al lekker te slapen toen wij laat thuis kwamen.
Wat een mooie entree met dit verlichte dak. Dan naar Droomvlucht gelopen met de groep o.l.v. iemand van de Efteling.
Daar is een grote feestzaal waar we welkom geheten werden door de directeur. Tijdens het buffet waar genoeg lekkers te vinden was, mochten we een ritje in Droomvlucht maken. Rond 9 uur kwam Zooom en speelde fijne muziek tot Jeroen van der Boom aan het eind van de avond kwam. Rond 12 uur begon zijn optreden waar we enorm van hebben genoten. Rond kwart voor een sloot hij dit af. Met een leuk decemberpakket liepen we in de nacht terug naar de parkeerplaats over een stille maar prachtig verlichte Efteling. Een droom van een feestavond 🙂

Festino

Wauw, zo ga je maandenlang samen niet uit, zo heb je de ene na de andere date samen. Frans en Nel zijn zo goed om alwéér (!) op te passen vanavond. Natuurlijk blijven ze nog een nachtje slapen dan ook. Wij gaan samen naar Zwijndrecht. Het jaarlijkse kerstdiner van Kees zijn werk. Dit maal met cabaret erbij. We hebben er al helemaal zin in, laat die sneeuw nog maar even wegblijven dan, ok?!

Motor tocht

k100 opeenrij
Wat hadden ze een prachtig mooi weer.
De mannen op de motor van Flexurance.
Eerst verzamelen in Zwijndrecht en met elkaar door het Westland toeren.
Een lunch in ‘sGravenzande en het eindpunt in Kijkduin.
Voor ons een dagje zonder papa, maar wat heeft hij er van genoten.
Wij deden lekker niks, genoten van de zon en hadden het goed met elkaar.

Spannend

proefje.JPGVandaag had Tim op school een proefje gedaan. Glas vullen met wat stroop, plantaardige olie en water. Dit alles door elkaar roeren. Omdat Tim dit zo een leuk proefje vond en hij niet kon wachten tot morgen op school, om te zien hoe het er dan uit ziet in het glas, mocht hij het thuis ook doen.
Vandaag had Kees zijn eerste werkdag op een nieuwe werkplek (gewoon via Flexurance, zijn werkgever). Hij was te vinden in Waddinxveen.
Evaline had gewoon een fijne dag op school. Samen met twee meiden heb ik op school de ramen voorzien van clowns. Tot de vakantie is op school een project over clinic-clowns.

Uiteten

Woensdagmiddag bracht ik Tim en Evaline naar Leo en Jolanda. Lucas keek er al net zo naar uit als onze kids: een logeerpartijtje! Met elkaar eerst lekker gespeeld. Patatjes gegeten, nog even klieren vóór het slapen gaan. Dan de volgende ochtend wakker gemaakt moeten worden, grin! Ze hebben het reuze naar hun zin gehad.
Vlak voor ze naar school gingen, kwam ik ze weer ophalen. Zo kon ik ze lekker zelf nog even zien, hun verhalen horen en ze weer op tijd afleveren bij de juffen.

Vanuit Voorhout reisde ik met de trein richting het werk van Kees. Vandaar zijn we samen met de auto naar Rhoon gereden. In het kasteel werden we ontvangen door de werkgever van Kees. Samen met nog 170 man hebben we daar genoten van een fantastische avond. Er waren drie buffetten klaar gemaakt door de meesterkok Ad Jansen. Aziatisch, Nederlands en Mediteraans. Van elk buffet heb ik kleine hapjes geproeft en echt alles was zo speciaal en bijzonder. Je kan dan echt proeven dat het klaar gemaakt is door een meesterkok. Je kon plaats nemen voor het eten in drie verschillende ruimtes en zo was er veel beweging in de groep, we spraken heel veel verschillende mensen. Heerlijk was het om nog even bij te praten met de beide directeuren.

5 jaar Flexurance

Flexurance, de werkgever van Kees, bestaat dit jaar vijf jaar. Dat werd met een groot feest gevierd. Het werd in de van Nelle ontwerpfabriek gevierd. Een prachtig, indrukwekkend gebouw.
Bij binnenkomst werden we ontvangen door een dame van de huishouding. Zij veegde nog even Kees zijn bril schoon van alle regen! We kregen een lekker blauw welkomstdrankje. Na het welkomstwoord door de directeur gevolgd door een fantastische clip werd het buffet geopend voor 300 man. Maar ook de ruimte waarin de 100 kinderen mochten spelen ging open. In die ruimte was een stormbaan, een knutselhoek, een plek waar je gesmickt werd, en luchtkussenspel en natuurlijk wat te eten en te drinken. Na alle lekkers kwam Sharon optreden. Na het heerlijke ijs toe was Lois Lane aan de beurt en zij zongen allemaal nummers van ABBA. Fantastisch. Ik ben groot Abba-fan!!
Moe maar voldaan reden we met twee heel blije kindjes weer ruim een uur naar huis.

 

Evaline en Sharon

Natuurlijk kennen jullie allemaal Sharon wel. Nou, vanavond hadden we het 5-jarig bestaan van Flexurance, het bedrijf waar Kees werkt. Daar trad ze op. En zoals je wel kon verwachten wilde Evaline wel dansen met haar. Sharon zong het nummer I want to dance with somebody en zocht iemand. Zo danste Evaline met Sharon en de direkteur van het bedrijf.

Ps. het is nu erg laat en de rest hoor je morgen wel.