Categorie archief: skaten

Ach

pollen
Vandaag is zo een dag waarop ik eigenlijk van alles wil schrijven op mn blog en uiteindelijk niet kan besluiten waar ik het over zal hebben. Dus ik begin maar gewoon!
De huizenjacht… nog even wat extra informatie: we staan ingeschreven bij één makelaar. Zij hebben voor ons twee straten in Breda of twee straten in Tilburg met huurwoningen waar wij interesse in hebben. De woning die je eerder in mijn blog al kon zien: geschakelde twee onder één kap, met garage en ruime tuin.
Zij hebben ons verzekerd dat er tussen juni en september een woning voor ons beschikbaar zal zijn. We moeten minimaal 3 maanden ingeschreven staan. Sinds eind maart staan we ingeschreven, dus zullen we vóór eind april zeker niets horen.
Voor ons zitten hier de voorbereidingen erop, pas als wij een adres en datum hebben komen wij in actie.
Hooikoorts… door het gebruik van pillen kom ik over het algemeen goed het leven door. Ik heb weer redelijk energie en niet zo veel last van mijn ogen, huid, neus en keel. Vandaag had ik wel een “slechte” dag. Ik ga niet meer fietsen: dan kan ik rekenen op ellende. Maar ik vind het lastig een keuze te maken tussen: lekker buiten in het zonnetje zijn of rustig binnen schuilen voor de pollen. Vandaag had ik flink last van benauwdheid en ik merk dat ik dan ook minder energie op kan brengen voor de dagelijkse dingen. Het is heerlijk weer, maar van mij mag het wel even flink regenen!
Skaten.. na alle goede voornemens vorig jaar om les te nemen en goed te leren remmen, merk ik nu dat ik het niet op pak: sporten in de buitenlucht is nu even een straf door de hooikoorts. Maar… wat in het vat zit verzuurt niet. Er komt vast een moment dat het gaat lukken. Immers van hooikoorts is bekend dat het niet persee chronisch is en zomaar weg kan blijven.

Allerlei

school
Vanuit de vakantieblogjes en foto’s belanden we zo in het schoolritme!
Dus vanaf vandaag weer blogjes die bij de dag horen!
* huizenjacht: er gebeurt nog steeds niks, hoewel… vandaag controle en onderhoud van de cv-ketel.
* mijn wervels: nog altijd erg zeer. Ik heb nu sterkere pijnstillers en slaap wel wat beter. Ik kan nog altijd geen zwaar werk doen of zwaar tillen.
* skate-lessen worden dit najaar niet gegeven, jammer, maar zoals ik me nu voel had ik het toch niet kunnen doen.
* het weekend: super gezellig. Zaterdag hebben we enorm genoten bij de verjaardag van mijn lieve schoonzus. Gisteren hebben we de bbq aangestoken en mijn vriendin met gezin verwend met allerlei lekkers.
* vandaag: de kinderen gaan op de schoolfoto. Dat vind ik wel erg leuk: ze zien er nog zo lekker zomers en uitgerust uit!

Skaten

slaapkamer auw
Als er de mogelijkheid nog is, hoop ik dat ik nog wat les kan nemen, voor de winter. Hoewel ik op dit moment niet in staat ben te skaten.
Van de trap die je op deze foto ziet, heb ik de laatste tree overgeslagen. Ik viel daardoor met mijn rug op de rand van het andere bed.
Het leverde me een paar zwaar gekneusde wervels en twee gekneusde ribben op. Nu zit ik onder de pijnstillers en mag de eerste vier weken geen zware dingen tillen en geen zware arbeid verrichten. 
Natuurlijk is het niet leuk wat er gebeurt is, maar ik ben erg blij dat ik er zo vanaf gekomen ben.